Cucina
Pisci r'uovu cche sparaci sarvagghi
Pisci r’uovu cche sparaci sarvagghi
Ppi priparalla ci vuonu:
- 3 ovq ppi ogni 50 grammi ri sparaci
- 1 cucciara ri pani rattatu
- 1 cucciara ri tumazzu ri piechira rattatu
- Sali, pipi e pitrusinu
Priparazioni:
Puliziati i sparici, tagghiatili e facitili vugghiri ppi 5 minuti nell’acqua cavira e salata. Junicitici l’ova, u tumazzu, u pani rattatu, u Sali, u pipi e u pitrusinu e sbattuti tutti cosi. Appena l’uogghiu eni fumanti, ‘bbiatici u sbattutu, faciti quagghiari e rigirati
Mangiatulu caviru caviru
Da “A favuriri”, raccolta di ricette siciliane, coordinata dalle insegnanti Chelidonia Proeiettie Maria Chiarandà, istituto comprensivo Pedalino, anno 2001
0
0
0
0
0
Pisci r'uovu cche sparaci sarvagghi